Ashley Madison

find øjeblikket

Over 50.315.000 medlemmer.*

Millioner som dig er på udkig efter en diskret forbindelse

Hver dag slutter tusinder af mennesker sig til Ashley Madison for at finde diskrete relationer af alle slags. Single, i et forhold, søgende eller blot nysgerrig omkring, hvad der findes derude? Ashley Madison er verdens mest openmindede datingfællesskab.

Diskretion gør en forskel
Vi ved, at du sætter pris på at værne om dit privatliv – og det gør vi også. Vi beder dig aldrig om at logge på ved brug af en offentlig netværkskonto, og vi råder over adskillige funktioner, der er designet til at bevare dit privatliv privat.

Helt uafhængig

Du behøver ikke at forbinde din konto hos Ashley Madison til noget andet socialt netværk. Og det kan du faktisk heller ikke. Alt, du skal gøre, er at tilmelde dig med en e-mail-adresse (af hensyn til yderligere diskretion anbefaler vi brug af en unik e-mail-adresse til netop denne konto).

Diskrete fotos

Du bestemmer helt selv, hvad andre kan se! Vil du have vist dit smil på dit profilbillede? Alle tiders! Men hvis du er på udkig efter at føje lidt mystik til det hele, kan du benytte dig af vores slørings- eller maskeringsværktøjer. Du kan opnå yderligere diskretion ved at mærke fotografierne som private og kun dele dem med medlemmer, der fanger din opmærksomhed.

Kontrol over indbakken

Vi ved, at det sommetider kan være intimiderende at se en indbakke fuld af meddelelser. Vi hjælper dig med at holde styr på dit tidsforbrug og dine forbindelser med funktionen Lynsvar. Hvis du har for mange blink eller favoritter, kan du hurtigt og nemt give disse medlemmer besked om, at du gerne svarer på en mere fuldstændig henvendelse. Det betyder mindre tidsforbrug på at besvare mennesker, som måske ikke matcher dig så godt, og mere tid på at finde den diskrete relation, du altid har ønsket dig.

Fordelen ved at rejse

Spændingen ved at rejse til en ny by kan forstærkes, hvis rejsen inkluderer det at møde et nyt menneske. Med funktionerne Rejsende mand og Rejsende kvinde kan du finde disse forbindelser, før du overhovedet har pakket dine kufferter. Send medlemmer i destinationsbyen en meddelelse i god tid, så du kan blande fornøjelser ind i forretningsrejsen.

Det tager kun et øjeblik

Det er alt for nemt at sidde fast i trædemøllen. Vi tæller timerne i stedet for at nyde stunderne, og vi længes efter noget andet – men når alt kommer til alt, er det de rutinemæssige, kedelige hverdagsaktiviteter, der udgør vores liv.

Engang i mellem sker der noget helt særligt. Et flygtigt blik, en utilsigtet berøring, et smil, der returneres – alle disse øjeblikke viser os et glimt af noget andet og noget mere. Vi tænker over dem, og hvad de kan betyde for os – den sti, vi ikke gik nedad, og det liv, vi ikke levede.

Men hvad, hvis du selv kunne få disse øjeblikke til at ske? Mærk sommerfuglene i maven, oplev begæret, og fornem, hvad det virkeligt vil sige at leve. Ashley Madison er stedet, hvor du begynder din rejse for at finde dit særlige øjeblik.

Ashley Madison er for alle

Hvad det end er, der leder dig til Ashley Madison, kan du være sikker på, at du ikke er alene. Vores medlemmer er singler, i forhold, på udkig efter en affæreparter eller polyamourøse. De søger efter en onlineflirt, det tilfældige og de diskrete relationer. De er studerende, hjemmegående mødre og fædre, kontoransatte, forretningsfolk, selvstændige, pensionister – og alt derimellem. Seksuel orientering, partnerskabsstatus, alder, rigdom og religion er underordnet her. Alle har deres grund til at slutte sig til et gratis datingwebsted som Ashley Madison, men det, der forener dem, er ønsket om at finde virkelige, diskrete forbindelser. Uanset årsagen, omstændighederne eller ønskerne finder du det, du mangler, på Ashley Madison.

Det første websted til onlinedating af sin slags

Da Ashley Madison begyndte tilbage i 2001, fandtes der ikke mange steder, hvor voksne mennesker kunne date diskret. At møde nogen på arbejdspladsen eller igennem venner er for risikabelt, når diskretion har førsteprioritet. Mange er begyndt at benytte traditionelle websteder til onlinedating, men har fundet det vanskeligt at skabe forbindelser til mennesker, der er på udkig efter noget tilsvarende. Således blev Ashley Madison oprettet som det første websted, der var åbent og ærligt omkring det, man kunne finde der – ligesindede mennesker, der er på udkig efter dating med andre mennesker i faste forhold. Ashley Madison er et sted, hvor mennesker ikke dømmer hinanden, og er baseret på idéen om, at ligesindede voksne mennesker skal kunne gøre det, de vil, og under private rammer. Det, der begyndte for over et årti siden, skulle snart vokse sig til at blive en international leder inden for affæredating. Oprindeligt var webstedet designet til gifte mænd og kvinder, der var på udkig efter affærer på den mest diskrete måde – men siden har det udviklet sig til at være en helt masse andet.

Mere end et websted for affærer

Ashley Madison handler i dag om meget andet end utroskab – det handler om al slags dating mellem voksne mennesker. Rent faktisk er millioner af mennesker over hele kloden singler, som tiltrækkes af webstedet, singler, fordi de er på udkig efter den diskretion, som Ashley Madison er blevet synonym med. Mange medlemmer befinder sig også i gode relationer og har behov for et sikkert sted til at udforske det polyamourøse sammen. Andre er stadig på udkig efter relationer mellem mennesker af samme køn, men vil have dem adskilt fra deres personlige og professionelle netværk. Naturligvis er der stadig mænd og kvinder, der er på udkig efter en affære på Ashley Madison – men det lader vi ikke definere os, og det bør ikke definere dig. Ashley Madison er det bedste sted at finde virkelige, diskrete relationer sammen med åbensindede voksne mennesker.